Specsavers vacatures audicien

Ben jij een audicien en nieuwsgierig naar de Specsavers vacatures voor audicien? Dan zit je goed bij Audiovacatures! Hier vind je een volledig overzicht van alle actuele Specsavers vacatures en een uitleg waarom het interessant is om te werken bij deze grote retailer in de optiek en audio.

werken bij specsavers audicien

Werken bij Specsavers betekent…


Blije klanten door een hoge service te bieden. Je geeft klanten een stukje kwaliteit van leven terug en dat is misschien wel één van de redenen waarom jij audicien bent geworden.

In onze winkels werk je nauw samen met verschillende collega’s die zich richten op Optiek en Audio. Je hebt daarbij het gemak van een groot ondersteunend team, zodat jij lekker je eigen agenda kunt draaien.

De Specsavers winkels zijn vaak lekker druk, waardoor je een groot aantal klanten kunt helpen met het (beginnende) gehoorverlies.

audicien specsavers

Doorgroeimogelijkheden


Specsavers biedt veel trainingsmogelijkheden en organiseert jaarlijks de Clinical Conference. Ook staat alleen de modernste technologie in de testruimtes. Dit zijn maar een paar voorbeelden van wat we doen om betere hoorzorg toegankelijker te maken voor iedereen.

Bij Specsavers kun je werken als audicien in loondienst, als ambulant audicien, maar ook als partner audicien. Dat betekent dat je aandeelhouder bent en volop profiteert van je eigen inzet als ondernemer!

audicien specsavers
vacatures audicien specsavers

Dit is een ‘Great Place to Work’


Specsavers biedt gelijke kansen aan iedereen. Want onze mensen zijn allemaal verschillend, net als de klanten die we elke dag helpen. We behandelen iedereen eerlijk en creëren een plek waarin we verschillen respecteren en waarderen. En we weten dat we er alleen samen voor kunnen zorgen dat Specsavers een nog betere werkplek wordt.

Heb jij passie voor audiologie en wil je veel klanten helpen met hun gehoorverlies? Wil je verder groeien in je rol en beter worden in wat je het liefst doet? Dan kun jij aan de slag als audicien bij Specsavers. Bekijk snel het vacature overzicht en solliciteer op één van de Specsavers vacatures audicien.