Over ons

Vind bij ons jouw nieuwe baan of werknemer!

Het vinden en verbinden van audiciens, audiologen, verkoopmedewerkers en meer… Audiovacatures is al jaren het platform voor alle vacatures binnen de audio. Heeft u een vacature en wilt u deze plaatsen of wilt u solliciteren naar een nieuwe baan? Dan bent u aan bij ons aan het juiste adres!

Vinden en verbinden

Audiovacatures.nl komt voort uit de voorliefde van het verbinden van mensen. Door onze ruime ervaring in de wereld van recruitment te combineren met onze ervaring en kennis binnen de audio branche, wisten wij dat dit mooie vakgebied een centraal punt mist waar men puur en alleen audiovacatures kan vinden. Er zijn natuurlijk enorm veel andere partijen waar men vacatures kan plaatsen, maar daar vervaagd men al snel tussen de honderden vacatures die helemaal niks te maken hebben met audio.

Alle soorten banen

Audiovacatures.nl is dé vacaturebank voor audio Nederland. Wij willen het vinden of plaatsen van een vacature toegankelijk en laagdrempelig maken voor iedereen en hopen hiermee de verbindende factor te zijn tussen deze partijen. Bij ons vind je banen bij particulieren, ketens, klinieken, scholen en leveranciers. Audicien, audioloog, verkoopmedewerker, kantoorfuncties en meer. Zolang het audio-gerelateerd is vind je het bij ons!

Onze diensten

Plaats een vacature

Uw vacature staat 60 dagen online op onze website. Hiernaast wordt deze geplaatst op onze social media kanalen.

Plaats een spotlight vacature

Uw vacature staat 60 dagen online én bovenaan de relevante zoekresultaten op onze website. Uiteraard wordt de vacature ook geplaatst op onze social media kanalen.

Vacature tekst schrijven

Uw vacature op maat en zoekmachine vriendelijk geschreven, zodat uw deze goed vindbaar is. Aantrekkelijk, opvallend en geschreven naar uw doelgroep.
 

Banner plaatsen

Banner op onze website met verwijzing naar uw eigen website of een andere link naar keuze.

Online campagne

In overleg en naar behoefte stellen wij een Social media en/of Google campagne op om uw vacatures nog beter onder de aandacht te brengen van uw doelgroep.

Maatwerk pakket

Op uw verzoek stellen wij een maatwerk pakket samen uit diverse mogelijkheden. Denk hierbij aan alle voorgenoemde opties, maar ook uit onbeperkt vacatures plaatsen.