Hans Anders vacatures audicien

Hans Anders vacatures audicien is één van de grote gecombineerde optiek en audicien bedrijven in Nederland. Ze zijn uitgeroepen tot beste winkelketen 2020-2021 in de categorie audiciens. Bekijk de Hans Anders vacatures audicien en lees hieronder waarom werken bij Hans Anders zo interessant is!
hans anders audicien vacatures

Werken bij Hans Anders als Audicien


Als je solliciteert bij Hans Anders, dan solliciteer je altijd voor een baan in loondienst. Je komt te werken in een winkel in jouw regio waar optiek en audio gecombineerd is. Je werkt samen met meerdere collega’s, zoals een opticien, storemanager, verkoper en zaterdaghulp. Dit maakt je werk gezellig en afwisselend.

werken bij hans anders audicien

Waarom werken bij Hans Anders?


1. Je krijgt de tijd voor je klanten:

Klanten het allerbeste hoortoestel aanmeten dat bij hen past. Dat is maatwerk, en vraagt zorg en aandacht. Die tijd krijg je bij Hans Anders. Zo kun je goed bepalen wat de beste oplossing voor het specifieke gehoorprobleem van je klant is.

2. Je werkt in  gezellig en behulpzaam team:

Vanaf dag 1 kom je in een warm bad terecht van collega’s die je georganiseerd inwerken en er alles aan doen om je thuis te laten voelen.

3. Je hoort bij de beste audicien van Nederland:

Hans Anders is uitgeroepen tot Beste Winkelketen 2020 – 2021 in de categorie Audiciens.

werken bij hans anders audicien
hans anders arbeidsvoorwaarden

Wat heeft Hans Anders jou te bieden?


Allereerst een leuke baan in loondienst waar je elke dag in je eigen (zwarte) kleding terecht kan. Hiernaast bieden ze het volgende:

  • Personeelskorting op je nieuwe (zonne)bril (toch wel handig die gecombineerde winkel!).
  • Verschillende opleidingsmogelijkheden in de breedte of diepte.
  • Een kwartaalbonus o.b.v. behaalde KPI’s
  • Een nieuwe fiets, smartphone, laptop of sport-abonnement met belastingvoordeel.
Ben jij enthousiast geworden en wil je graag solliciteren op één van de Hans Anders vacatures audicien ? Kom dan het team versterken met jouw expertise!