Sector Keten

Specsavers vacatures vind je uiteraard ook op de website van Audiovacatures. Wil jij werken bij Specsavers en direct solliciteren? Of ben je nieuwsgierig en wil je eerst meer informatie inwinnen? Via dit bedrijfsprofiel van Specsavers kun je beiden!

Werken bij Specsavers is meer dan alleen een baan. We hebben namelijk de ambitieuze missie om betere oog- en hoorzorg toegankelijk te maken voor iedereen. Als jij altijd streeft naar de best mogelijke service, enthousiast wordt van ooggezondheid en kwalitatieve en trendy montuurcollecties én wilt werken voor een organisatie waar je altijd ondersteund wordt om de beste versie van jezelf te zijn – dan is Specsavers de plek voor jou.

Samen met jou geven we de toekomst van hoorzorg vorm.

Onze enthousiaste teams hebben als missie om zo veel mogelijk mensen toegankelijke oog- en hoorzorg te bieden. Dat betekent natuurlijk niet dat we geen plezier maken. We weten dat er meer in het leven is dan werken. Daarom is een carrière bij Specsavers ook meer dan alleen een baan: we beloven een ontspannen werkomgeving waar je team als familie voelt.

We groeien, ondersteunen elkaar, lachen en vieren onze successen samen.

Haal het beste uit jezelf. Join Specsavers.

Ben je enthousiast geworden? Bekijk onderstaande Specsavers vacatures en solliciteer snel!

Open vacatures bij dit bedrijf