Sector Particulier

OogvoorOren.nl is vijf jaar geleden van start gegaan omdat wij vonden dat er te weinig transparantie in de hoorzorgmarkt was. Keuzevrijheid was er niet genoeg, voorwaarden en prijzen waren onduidelijk en soms lagen de prijzen ontzettend hoog. Er bestond geen website waar hoortoestellen vergeleken konden worden aan de hand van kenmerken en specificaties. Het was moeilijk voor de klant om de verschillen tussen de hoortoestellen in één oogopslag te zien. Ons idee was een platform realiseren waar al deze informatie samenkomt, zodat de consument de informatie en tools heeft om een eigen keuze te maken.

We willen onze klanten echter niet alleen zelf de keuze laten maken in merk en type hoortoestel, maar ook in hoe en waar de service wordt genoten. Om deze reden zijn wij onze service aan huis gestart, een samenwerking aangegaan met de fysieke vestigingen van IntoEars hoorcentra en ons gaan specialiseren in ‘remote fitting’ (het aanpassen van hoortoestellen via het internet).

In de afgelopen jaren is het platform enorm gegroeid; wij hebben nog meer informatie, nieuwe functionaliteiten zoals échte reviews van hoortoesteldragers en diverse tools om zaken zoals de vergoeding of belastingteruggaaf zelfstandig te kunnen berekenen. Allemaal zaken die u helpen bij het maken van een zelfstandige keuze. Uiteraard is ons team ook uitgebreidt, zodat iedereen die advies wil hebben door een expert geholpen kan worden.

Onze ambitie
Om iedereen dezelfde keuze te kunnen bieden, willen wij op meer fysieke locaties onze service gaan verlenen. Onze partner IntoEars zal door heel Nederland nieuwe vestigingen openen zodat u nooit meer dan 50 kilometer naar een servicepunt hoeft te rijden. Met een servicenetwerk van 15-20 locaties en een groot team ambulante audiciens willen wij heel Nederland bedienen.

Maar onze ambitie gaat verder dan de landsgrenzen van Nederland; we werken momenteel hard aan OogvoorOren.be. Onze Vlaamse variant van ons huidige OogvoorOren.nl zal later dit jaar van start gaan. En ook daarna gaat Oogvoororen verder!

Open vacatures bij dit bedrijf

Er zijn momenteel geen vacatures.