KIND HOREN

Sector Leverancier

KIND HOREN is een zelfstandige dochter onderneming binnen het Duitse familiebedrijf KIND Hörgeräte GmbH en importeur en distributeur van een breed assortiment audiologische producten in de Benelux.

KIND HOREN is een onafhankelijke en ervaren speler in de audiciensmarkt en vertegenwoordigt bepalende fabrikanten in de audiologische industrie. KIND HOREN is steeds op zoek naar de laatste nieuwe ontwikkelingen in de markt. Kwaliteit en service is gegarandeerd door onze ISO 9001 Certificering, een internationaal keurmerk voor klanttevredenheid.
KIND HOREN gelooft dat innovatieve A-merken écht het verschil maken voor de eindgebruikers. Het is dan ook geen wonder dat de kern van ons assortiment bestaat uit de innovatieve hooroplossingen van de bekende Amerikaanse High-Tech fabrikant Starkey Hearing Technologies. KIND is dan ook de exclusieve distributeur voor de Benelux.

audifon behoort tot de KIND-Group, marktleider op het gebied van hooroplossingen in Duitsland. Dit is waarom men bekend is met de dagelijkse uitdagingen waarmee audiciens worden geconfronteerd. audifon kent de markt als geen ander en begrijpt zeer goed waar de behoefte van de klant ligt. Ze integreren deze uitgebreide kennis in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe audifon hoorsystemen.

Open vacatures bij dit bedrijf

Er zijn momenteel geen vacatures.